onsdag

hej:) idag är det onsadg. Jag har inte bloggat på ett tag men det är för att jag har så mycket läxor.

FREDAG: NO prov om ryggradsdjur och spanska glosor
TILLS IDAG: engelska 35 glosor
TISDAG OM EN VECKA:  SO prov om Jesus
ja det kanske inte låter så mkt me det är faktiskt 2 prov!
så det är bäst att jag går och pluggar:)
jag slänger in lite bilder från bowlingen om någon vecka:):P
hejdå:)

Ett vanligt inlägg

ja, precis som det står på överskriften så ska detta bli ett helt vanligt inlägg. Och inte en massa skit som jag brukar skriva om. nej, idag känner jag för att berätta om MIN dag. jag vaknade kl.06.35 och bussen gick 07.38. jag kom tilll skolan i vanlig ordning, och dagen började med spanska. det var seg lektion minnsan! efter spanskan var det halvklass, halva klassen (matte o NO inriktning) gick till datorsalen och jobbar på att göra runda huset nere i gustavsberg i 3D på datorn:) den andra halvan(musik inriktning)(som jag går i) fick ju ha musik(som ni kanske listade ut när jag skrev 'musik inriktning') där övar vi på att sjunga massa tråkiga ballader, för en liten konsert som ska vara någon gång i februari. Det är lite olika som ska sjunga solo och så. Jag är lyckligt lottad och fick byta ut mitt solo stycke i "hit the road jack". i stället fick jag spela keyboard. egentligen skulle jag vilja spelat bas. Men det var upptaget. Då fick jag tanken-men trummor då? upptaget. ja, keyboar blev det för mig. Men det är ju kul det också:) efter det hade vi NO med Olof Andersson. Vi disikerade fiskar. Det var nog den roligaste NO lektionen på länge! jag var med lollo<3 och vi hade det kul! först skule man kolla in ögon,gälar,mun,fenor mm. sen skärde man upp fisken och kollade inuti den. Där inne hittade vi rom, hjärta, lever, tarmar och en väldigt massa blod! vi drog ut hjärtat med fingrarna och jag blev faktiskt väldigt faschinerad över det där med rommen. Tänk vad små dom är! och att dom hade kunnat bli fiskar om vi inte skulle disikerat... menmen, efter att ha kollat mkt noga på alla vackra organ så spetsade vi ut fiskens ögon och sen skärde vi av huvet från kroppen. Om man tog bort typ hjärnan(har fiskar hjärnor?) och lite andra saker som jag inte har en aning om vad det var så kunde man få igenom fingret i backhuvet på fisken, så fiskens huvud fick sitta på mitt pekfinger lite innan det hamnade i papperskorgen(jag är för hemsk!) efter det luktade jag fisk hela dagen,elr jag gör det fortfarande. sen var det SO som vi kom försent till för det var fisk till lunch och efter att ha kollat in fiskens organ var det int5e så inbjudande... så vi åt toast i cafeterian. vi kom ungefär 7 min försent. efter SO:n var det gympa. men det blev inte så för det var skol SM i bandy(eller nåt,bandy var det iallfall)kvarnberget vann båda sina matcher och vi var en bra hejarklack på bänken! sen var det träning det vsr kul! imorn ska jag bowla(frilufsdag) jag skriver mer om det imorn. ja,hur känns det? så här såg mi dag ut. coolt att vara jag någon gång va?

lite bättre va?

så... hur ser det ut? vill haa kommentarer! det är lite roliga bilder på bland annat Johan palm, min kanin, lite blommor, salt o peppar på resturangen portobello på vaxholm,en regning handbollsmatch, och jag när jag öppnar ett kelogg's special K, jag bah-wow! kolla in! det är ju flingor i paketet! haha,roligt värre! jag blev ganska nöjd själv faktiskt, förutom med ränderna på sidorna... Men det ska jag försöka lösa snart. Eller så snart jag kommer på hur man gör:) men ni har väl inte glömt att det faktiskt går att kommentera! det är ganska coolt faktiskt men det funkar på riktigt! så om ni vill göra mej glad får ni gärna kommentera om allt från himmel till jord(elr hur man skriver) imorn ska vi disikera på NO:n. och jag har träning oxå skriver mer då:) hejdå:)

sorry!

det är inte fint här just nu men jag ska sätta ijn en egen header med bilder och sånnt och det tar TID! så jag orkar inte göra mer just nu. mendet fixas imorn! hoppas no inte störs för mycket på det! go'natt.:)

Körslaget

hejsan,hoppsan! nu kollar jag på körslaget. Kul,Kul. Imorn är det match mot handen. ska bli Kul,Kul. jag ska försöka lägga in lite fler bilder framöver. Kul,Kul. men nu skriver jag bara,igen, om något lite ointressanta saker.Kul,Kul. detta inlägg leder inte till något. hje då.

två år sen:)

den här bilden ritade jag för 2 år sen:) för er som inte riktigt ser vad bilden föreställer så är det elefanter på en strand:)

I can run away,If you close your eyes in one minute

hej! idag var jag frisk och gick till skolan vi hade lite engelska med den flerspråkiga anna-karin(hon har faktiskt sagt det själv!-min vänstra hjärnhalva funkar bäst, jag är väldigt bra på språk!) sen på hade vi NO och vi skulle egentligen disikera fiskar men så blev det inte för dom hade fått in fel fiskar till skolan:/ sen hade jag språk(spanska) En sak förstår jag inte; det finns en skolregel att man inte får ha så kallade,huvudbonader på huvet, men varför? onödig regel. Inte ens hattar får man ha.kasst. menmen så är det efter skolan tog jag bussen hem till småskärsv.36 . och nu sitter jag här. finns inte mycket att skriva... ju nu kom jag på en sak! jag hade ju en uppgift!(som jag gett mej själv) jag skulle komma på lite smylisar, efter lite hjälp av lollohandboll.blogg.se kom jag faktiskt på lite till: :D :P :S :O XD -.- :0 det finns säkert flera... nu ska jag snart göra något annat kul med mitt liv. så SEE YOU!

spellista:)

hej! ni som följer bloggen vet säkert att jag ju har en Ipod längst upp till höger med 11 bra låtar i. ni som inte visste fick ju reda på det nu:) Men nu är det så att ibland kommer inte min otroligt vackra ipod upp när man kollar på bloggen, men det finns faktiskt en lösning! om man bara söker på aaaliciaaa.blogg.se en gång till så brukar den komma fram! sen bara klickar man på den låt man vill lyssna på och allt blir bra! Ni får gärna tipsa om någon låt som jag kan käga till i spellistan:) men just nu har jag dom här låtarna: 1.Wonderwall med Oasis 2.Don't look back in anger med Oasis 3.Supersonic med Oasis 4.Inte när jag nästan är naken med johan palm (en liten rolig sak, sök på youtube! den är skit kul!) 5.poison Johan palm 6.Viva la vida Johan palm 7.The drugs don't work Johan Palm 8.friday i'm in love Johan Palm 9.This is the life Amy macdonald 10.Curly sue Takida 11.Acquiesce Oasis

kolla in namnet!

alla trevliga. nu är jag glad.:) nu har jag eprementerat lite till:):) kolla in bloggnamnet:) ni som inte märkt det ännnu så är ju texten rosa men nu är det så att jag också förstorat texten! kul! den är nu ganska mkt större. det är lite kul! men nu ska jag nog inte göra så mkt mer på ett tag:) istället ska jag fudera ut något som jag värkligen vill ändra. :) och så ska jag ju jobba på att hitta på lite nya smileysiar:) :):):):):)

kul!

hej. nu har jag exrementerat. resultatet blev detta! jag ska göra flara sen med olika teman:):)


lyssnar på musik

hej. jag är hemma idag:( jag missar träningen:( mne jag hinner iallafall att fixa bloggen lite:) jag ska exprentera lite och fixa lite med text och kanske lägga till lite mer låtar:) just nu gör jag inte så mycket... elr jag bloggar ju men inte så mkt annars. Eftersom att lunchen inte gör sej själv(oftast iallafall) så ska jag göra lite nudlar när jag blir hungrig, kyckling smak och Wok är godast. men det var inte så kul fakta kanske... men jag får ju liksom skriva lite onödiga saker eftersom jag har ju ingen att prata med. jag är ju sjuk:/ just nu så lyssnar jag på curly sue som spelas på min ipod:) den är bra men börjar bli lite gammal kanske..:) nu gör jag väldigt många smileysiar som ni kanske märker men det är ganska kul och det finns många att välja mellan men jag använder ju denna mest :) det finns en ganska ful smiley som jag använde för ett litet tag sen nämligen denna :/ jag gillar den inte alls, men den ser lite bättre ut om man gör en näsa :-/ men då blir den liksom avlång och ganska ful faktiskt... menmen det var tråkigt nu ska jag ju som sagt exprentera lite med bloggen det är kul och resultatet blir oftast fult men det är bara att ändra. men nu ska jag sluta för annars kommer det aldrig bli av att jag fixar med bloggen utan istället sitter och gör ett kilometers långt inlägg, som ändå ingen varken orkar läsa eller kommentera, det tycker jag själv är ganska jobbigt faktiskt:/ där kom den fula smileysen igen! varför gör jag den när jag inte gillar den? fy vilken jobbig situation! Asså alla som läser detta inlägg tror säkert att jag skriver i sömnen elr något, men saken är faktiskt att jag är helt vaken och ganska pigg:) det kändes bättre att göra en sån smileys:):):):) mne nu ska jag faktiskt sluta det här var ett trögt inlägg, men NU slutar jag att skriva:):):):)

fixat lite MUSIC

hej! nu (eftersom att jag är hemma(se tidigare inlägg) har jag passat på att ge min blogg lite styling. vilket behövdes. som ni ser har jag ändrat stil mall. men en annan kul grej är att jag har fixat så man kan lyssna på musik! om du kollar längst upp till höger sitter det en liten svart ipod men hjärtan på där, det står oxå låtar i ipoden om du klickar på låtarna så spelas dom! KUL ,va? du kan lyssna på: oasis, johan palm,lite takida och amy macdonald:) säj till om jag ska lägga upp någon annan bra låt!

är sjuk

nu är jag sjuk. eller inte sjuk utan jag mår illa och har ont i huvudet. Faktum är att jag fick gå hem från skolan. Men först fick jag gå till våran otroligt överspända skol syster. Jag fick ligga i ett vilrum ett tag. Louise Egholt satt också med mej. sen efter lunchen fick jag gå hem... så nu sitter jag hemma och kollar på tv.

RSS 2.0