smilee

jappz, idag ska jag skriva om den fulaste,gulligaste,skummaste,konstigaste,muppigaste smileysen EVER. jag hatar den men ändå gillar den. den smielysen ja pratar om e den här =D haha! den e såå ful! en gång till =D hahahahah, ja kan inte sluta skratta när jag ser den! den är verkligen ful! fast jätte sööt. den går liksom inte att beskriva. jag älskar den, tror jag...(hehe) =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D haha! det här va ett onödigt inlägg, men visst är den skum!? kommentera vad duu tkr:P nu ska jag sluta skriva hejdå.

En bild...


fredag!!

heej! nu är det fredag:P på måndag börjar skolan igen:-S blääää. men på söndag är jag med SaRa<3 Just nu gör jag inte så mkt. Har precis chattat med Vilda, jag skickade en bild på när jag va liten:P haha, jaa då hade jag svart hår och tuppkam. men på lovet har jag inte gjort så mkt. eller massor föresten. jag har varit hos min farmor o farfra,bowlat,spelat biljard,åkt pulka,ätit godis,kollat film och ätit semlor. Och åkt tåg. Och ridit. annars har jag inte gjort så mkt:) jag ska börja med en ny sak. som många har på sina bloggar:)det står i slutet. HEJDÅ=D DAGENS KLÄDER: mjukisbyxor, grått linne, stickad tröja=D

Fler Besökare

Värt att prova?
Funkade inte för mej men det funkade för min syrra =p
Klicka på länken för att få veta mer. =D

ONSDAAAAAAG

heej, idag är det onsdag den 17:de februari. i förr helgen sov jag hos Julia, vi hade jätte kul! sen var jag hos Alex o Camilla oxå. Det var oxå jätte kul. men nu är det onsdag och snart sportlov:) på sportlovet åker jag till farmor och farfar:) sen kommer jag hem och skolan börjar. kulkul. men nu ska jag slute skriva. heej då!!


tisdag 10:de februari

heej. Idag är det tisdag och jag har nästan(med betoning på nästan) precis kommit hem från träningen. Imorgon är det sim prov i skolan men det bloggar jag om då:). Idag har vi haft musik. om en måndag nästa vecka ska vi ha en "konser". Vi är typ 8 människor, men ska tydligen göra det ändå. Det som är kul att göra är att baka. Jag och Julia ska baka... dom hette nåt med rutor iallafall. jag ska sova hos henne söndag till måndag. Det ska bli kul<3 Nu ikväll ska jag nog kolla på house som börjar kl.9 det är bara repriser med det är så bra att man kan se de mååååånga ggr. Ikväll blir det pizza till midda, ska bli gott!! Nu ska jag sluta o göra nåt nyttigare en att sitta vid datorn,nee,skoja bara:) men jag ska sluta skriva:):):):):):):):):):) puss o kram/alicia

måndag den 9:de februari

japp då satt man här igen dådå. vad skulle man göra utan internet? jaja, idag har jag vart i skolan och fått tillbaka både NO prov o SO prov. på NO:n fick jag OK,det var det ända som stog. Och på SO:n ficj jag VG. jag är värsat nöjd!! imorn är det Tisdag och då händre inte så mkt kul förutom att jag har träning. På onsdag ska vi ha nåt sim prov på Gustavsbergs badet. det ska bli ganska kul för man får stanna kvar efter och bada fritt, utan att betala! det är kul! annars händer detinte så mkt mer dom dagarna som kommer snart. snart ska vi ha någon "liten konsert" bara min klass, vi är 8 st som ska ha det och vi kommer typ inte höras nåt. Dessutom sjunger vi bara tråkiga ballader. Men på en låt spelar jag piano det är kul,men jag hade helldre spelat bas eller trummor som två andra får göra. det var allt. bye!

söndag 8:de febuari

heej. idag är det söndagen den 8:de:) idag var jag i stan:) vi va inne på rock zone,rio,punkt shop. och några andra. jag köpte en t-shirt på rock zone(fast jag har FÖR många T-shirts redan) och ett grönt nitbälte från punkt shop:) det var kul:) sen åt jag en toast på waynes coffee och drack smootihe med hallon o vanilj smak. Nu sitter jag hemma och ska nog kolla på någon film senare. det finns inte så mkt mer att skriva om nu, tyvär:p så jag ska sluta skriva snart. eller nu.nu slutar jag hejdå:)<3

<3

denna bild är på mathilda och louise, tyvär hade jag ingen bild på amanda. men jag har bilder, bara jag kan lägga in dom i datan snart:) då ska jag lägga upp bilder på alla 3. Jag älskar er tjejer! ni är bäst. kan verkligen skratta med er!! Louise med sin svanskota(halkar minst 3 ggr per dag) Amanda med sin skinka o mjölk(läskigt....) Mathilda med sina torra läppar(vilket man löser lätt genom att slicka på dom) ni betyder mest!

Mjölby 3:de januari


jag kom precis på att jag inte lagt in några bilder på JOHAN PALM från när jag var i mjölby.
men här kommer en. Johan med håret på sne. Lite som vi är vana vid att se honom:)
men nu är det ingen ide att åka till mjölby. Johan har nämligen fått skivkontrakt utav SONY. så dom ha r faktiskt köpt en lägenhet åt honom i stockholm! skivan kommer till våren:)

Lollo o Olle


haha! gillar denna bild jätte mycket!

RSS 2.0