åker bil

hej.nu sitter jag i bilen på väg hem från farfar o farmor. Imorgon är det nyårsafton och jag sak på någon fest av nåt slag... Har ingen aning om vart eller till vem.... GOTT NYTT ÅR i för skott!

hehe GOD JUL

GOD JUL! hehe jag har inte skrivit på ett tag men det kan vara för att jag är så glad. På lördag den 3 januari smäller det! Då ska jag åka den bsta turen som jag någonsin har åkt med tåg. MJÖLBY JAG KOMMER!!!!!!! (bläddra ner längre ner och läs mer<3)

Johan Palm:I'b be there!

Den 3 januari är den heliga lördan. Då ska jag till min (numera) älsklings stad MJÖLBY. den bästa i världen ska då uppträda i mjölby centrum kl. 14.00! Tyvär måste han släpa med sig 3 lite mindre bra artister. Nämligen Kevin,Alice och Robin B. ALLA SOM GILLAR JOHAN PALM: NI MÅSTE ÅKA DIT OCH STÖTTA JOHAN! det är ju liksom Kevin, alice och Robin B turne' så ni måste vara där och skrika när Johan sjunger! OK??? jag litar på dom trogna fansen!

Johan Palm (igen)

hehe en till bild på johan. eller man kanske ska säga två bilder till. XD

handboll

halloj. idag(lördag) hade jag handbolls match. jag har inte haft match på 2 veckor(jag har ju varit sjuk). det var jätte kul att kunna spela igen. vanessa,alex,nora,vilda,miikis,sara,lollo,ronja,rebecca, emelie spelade oxå(förlåt alla jag glömt:p<3) det var kul,kul! älskar handboll<3

Johan Palm

Johan Palm är bäst! han borde vunnit idol. inte kevin. bara johan!

Idol Final 2008

Ikväll är det IDOL final. Min syrra ska vara där och kolla. Jag kollar på TV(såklart).      
Jag är lite besviken eftersom att det är Kevin och Alice som står i Globen. känns  tråkigt, Eftersom båda två är så tråkiga. Aldrig en falsk ton. Aldrig ett fel steg. Dom får aldrig någon kritik av juryn. Allt är perfekt.    
det här med Idol ska vara en utmaning, inte en lek. som den är för både Kevin och Alice. Kevin har varit med i Maltas melodifestival två gånger. Alice har varit med på "små stjänorna " (när hon var 12 år)  Och i talang 2007(då hon var 15 år)
men jag måste ändå säga att jag hejar på Kevin han har iallafall lite tatch.  Alice mest står rakt upp och ner.
Det var det.

FREDAG 12 dec

hej.  Jag är jätte trött och har haft 4 konserter på 5 dagar. man orkar knappt något. Men imorgon ska jag spela match. Ska bli kul! jag har ju inte kunnat vara med på träningen på ett tag för jag har varit sjuk.

Skriver mer imorn(hoppas jag)

Måndag 8 dec

Hej. Nu har jag precis kommit hem från skolan. Idag hade vi 1 timme och en halv timmes xtra musik.  Det är bara för att det är lucia konsert imorn och på onsdag. Så imorgon går jag i skolan från kl.8 till halv 9(på kvällen ).       Jaja, i lördags var jag med Lollo och Sara. Vi sov hos lollo och på morgonen åkte jag hem och sålde ljus för handbollen igen. vi sålde 2 ljus på 2 timmar. jag skriver mer imorgon om konserten.
/a


RSS 2.0