TORSDAG livskunskap

Idag hade vi livskunskap i kyrk ettan.inte så jätte roligt men helt ok. vi pratade om en massa religoner. sen skulle vi måla en vagn till ett tåg. men vi i min grupp fattade inte så bra så vi gjorde X 2000 istället.vi hängde upp dom och sen fick vi bäretta om en känsla vi hade. sen fick vi gå in i ett gudsrum och lyssna på en saga. inte mina stora hobby direkt för jag e inte kristen, jag satt bara och höll för öronen.sen gick jag och Julia till centrum och jag köpte mellis att äta innan träning. Jag gick mot ekvallen och träffa millan sen gick vi till ekvallen sen droppa det in flera eftersom. men det kom bara typ 10 st(ovanligt! för vi är många!) sen dusha jag och sara och sen åkte jag hem ska snart kolla på idol och heroes. heroes är asa bra! ser fram imot det ialla fall. imorn ska jag åka till mamma.

FRILUFSDAG tisdag

Frilufsdag. vi vandrade på värmdöleden och grilla korv. Vi började kl. 9.30 men jag var i skolan kl.8 troode vi börja då:D efter ett tag börja dom andra komma och vi gick till matsalen och fick hot dog. sen började vi vandra 1 mil sammanlagt. efetr halva stanna vi och grillade korv. man var så hungri att man i nte orka grilla länge och åt dom typ råa. efter det vandra vi till bussen. och åkte hem till gustavsberg. Jag och bästisen lollo gick på träning. kom hem och gjorde ingenting ska snart kolla på film. godnatt.

MÅNDAG igen

är det nåt jag inte gillar är det måndag. det är en jobbig dag. man måste gå upp ur sängen fast man inte orkar och gå till det hemska som vissa kallar skola. Idag hade vi väl dom vanliga lektionerna. typ svenska SO matte. så tråkigt. men bilden var kul! vi gör skulpturer och sånt. jag gör en kopp:D imorn är det frilufsdag vi ska 'vandra' på värmdöleden. kul,kul.

VINTER

Vinter.. nån som längtar dit? ser lite kallt ut tycker jag

mellanmål

mina kaniner smaskar mellanmål i buren

ny blogg

Nu har jag startat en blogg! jag kommer skriva lite skojiga saker mm. skriver inte mer nu! hejdå

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0